Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 03.05.2024

03-05-2024
Категорія: 

«Як і всі останні дні, ворог залишається активним на кожній з трьох ділянок фронту. Намагався штурмувати біля Стельмахівки, Греківки, Невського, Білогорівки, у Серебрянському лісі. Сили оборони відбивають цю російську навалу. Під постійним вогнем перебувають наші населені пункти. Крім названих вище, поряд з якими точилися бої, під артилерійські обстріли потрапили Макіївка та Куземівка.

Ураження безпілотниками окупанти намагалися завдати у Невському, Куземівці, Греківці», - поінформував очільник Луганщини Артем Лисогор.

До звільнених населених пунктів протягом четверга загальними зусиллями доставили продуктові набори, хліб, а ще смаколики до Великодня.

Також Артем Лисогор повідомив, що на евакуацію погодилася 69-річна мешканка Макіївки. Представники Красноріченської військової адміністрації тримають з нею зв’язок. У разі необхідності нададуть необхідну допомогу.

На в’їзді до окупованого Рубіжного і по усьому місту рашисти в чоловіків перевіряють наявність відмітки про військовий облік. Також загарбники знайшли додаткову причину для мобілізації – вручають повістки тим, в кого відсутня строкова служба.

Більше двох років жителі Новопсковщини скаржаться на відсутність регулярних перевезень громадою. На початку 2024-го окупаційною владою Луганщини, нарешті, було виділено два автобуси, які мали, на її думку, забезпечити транспортне сполучення між багатьма населеними пунктами. Відтоді минуло чотири місяці, а ці автобуси на маршрут так і не вийшли.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0H9AvARoGRAiTbBWzzEQNU1goyqxe...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет