Ви тут:

У квітні КП «СТрУ» погасило заборгованість за відшкодування пільгових пенсій

01-05-2024
Категорія: 

На засіданні тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, з питань легалізації зайнятості та оплати праці населення Сєвєродонецької міської  військової адміністрації, в режимі онлайн під головуванням першого заступника голови Сєвєродонецької МВА Тетяни Верховської розглядався стан погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах (установах, організаціях) всіх форм власності, шляхи та обсяги її погашення протягом 2024 року, порядок обліку сум заборгованості по заробітній платі на підприємствах.

У роботі комісії взяли участь керівники структурних підрозділів Сєвєродонецької МВА, представники управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Луганській області, фінансово-економічного управління ГУ ПФУ в Луганській області, управління інспекційної діяльності у Луганській області Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці, а також були запрошені керівники сєвєродонецьких комунальних підприємств.

Перший заступник начальника Сєвєродонецької МВА Тетяна Верховська доповіла, що за результатами роботи комісії у квітні відбулось погашення заборгованості з відшкодування сум фактичних витрат на виплату і доставку пенсій, призначених по пільговим умовам КП «Сєвєродонецьке тролейбусне управління» за період 2022-2023 років. Вона наголосила, що керівники комунальних підприємств проводять роботу щодо пошуку працівників, по яких виникла заборгованість по заробітній платі, але у зв’язку з тим, що частина працівників знаходиться на непідконтрольній території України, а друга частина за кордоном, заборгованість залишається невиплаченою.

Начальник управління економічного розвитку СМВА Сергій Карпеченко додав, що за квітень також відбулось скорочення заборгованості по КП «Житлосервіс «Світанок».

Директор КП «Житлосервіс «СВІТАНОК» підкреслив, що по всіх працівниках, з якими вже є зв’язок, ведеться робота з відшкодування заборгованості по заробітній платі.

Крім того, Сєвєродонецька МВА проводить роботу щодо своєчасного розгляду і обліку звернень громадян з приводу виплати заборгованості заробітної плати та інших соціальних виплат, пенсій, стипендій та інших платежів.

За інформацією Управління економічного розвитку СМВА





Рейтинг: 
Голосов пока нет