Ви тут:

Керівник підприємства вдячний рекрутерам Сєвєродонецького центру зайнятості за підбір працівників

21-02-2024
Категорія: 

]]>Керівник підприємства ТОВ «Черкаський завод Автохімії» Володимир Анікєєв задоволений роботою рекрутерів Сєвєродонецького міського центру зайнятості й висловив їм свою подяку.]]>

«Багато підприємств під час війни відчувають гострий дефіцит робочої сили. Особливо не вистачає кваліфікованих робітників, а вакансії закриваються дуже повільно. Тому висловлюю щиру подяку рекрутеру Сєвєродонецького міського центру зайнятості Світлані Малік за допомогу в пошуку персоналу», - підкреслив керівник підприємства.

Рекрутери постійно розміщують оголошення на додаткових ресурсах та здійснюють відбір резюме. Це суттєво економить час і кошти роботодавців, а головне – забезпечує підбір найбільш підходящих кандидатів, яких можна запросити на співбесіду. Під час співпраці менеджер з персоналу та спеціалісти центру зайнятості обговорюють наявні вакансії: зокрема уточнюють обов’язкові вимоги до кандидатів та бажані навички, які можна набути в процесі роботи. Після попереднього відбору кандидатів запрошують на підприємство для співбесіди та більш детального ознайомлення з умовами роботи.

В результаті такої співпраці на завод працевлаштовані чотири людини, в тому числі один працівник із числа внутрішньо переміщених осіб.

Надаємо підтримку з питань зайнятості:
- телеграм-канал: t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk
- вайбер-канал: cutt.ly/jLaYiYr

 

Луганський обласний центр зайнятості

]]>https://lug.dcz.gov.ua/novyna/kerivnyk-pidpryyemstva-vdyachnyy-rekrutera...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)