Ви тут:

КНП «Український реабілітаційний центр» на Всеукраїнській науково-практичній конференції представив дослідження щодо перспективної співпраці зі СНУ ім. В.Даля

03-04-2024
Категорія: 

Медична директорка КНП «Український реабілітаційний центр» Людмила Шипило взяла участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Взаємодія норм міжнародного і національного права крізь призму процесів глобалізації та інтеграції». Захід відбувся на базі Східноукраїнського національного університету ]]>імені Володимира Даля]]>

Метою конференції було обговорення актуальних проблем сучасного стану реформування та функціонування правової системи України, захисту прав людини з урахуванням міжнародних стандартів здійснення правосуддя, глобальних загроз світовому миропорядку, формування нової системи державного управління.

Важливим та нагальним питанням для обговорення на конференції стала тема дослідження генерального директора КНП «Український реабілітаційний центр» Ігоря Панова «Перспективи співпраці КНП «Український реабілітаційний центр» та Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля».

«Основною метою діяльності КНП «Український реабілітаційний центр» у рамках співпраці зі Східноукраїнським національним університетом імені Володимира Даля є залучення студентів випускних курсів СНУ ім. В. Даля, які навчаються на профільних факультетах з психологічного та фізичного здоровʼя людини, до практичної діяльністю медичної, ортопедичної, психоневрологічної допомоги та протезування, студентів юридичного факультету - до консультації з правового кола питань», - наголосила у своєму виступі Людмила Шипило.

Узагальнюючи сказане, медична директорка закликала всіх учасників та гостей конференції звернути увагу на діяльність КНП «Український реабілітаційний центр», основні напрямки роботи та подальші перспективи розвитку й співпраці.

]]>https://www.facebook.com/UkrainianRehabilitationCenter/posts/pfbid0qnkQe...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет