Ви тут:

Окупований Сєвєродонецьк: мародерство та злидні... (ВІДЕО 18+)

21-02-2024
Категорія: 

]]>У мережі з'явилося відео з окупованого Сєвєродонецька. Вояки "другої армії світу" мародерять у квартирах зруйнованого "звільненого" міста, - повідомляє Час Пік.]]>

Російська орда прийшла в Україну вбивати та грабувати. Якщо раніше вони прикривалися різними "добрими намірами", то сьогодні не соромляться відверто говорити, що брати чуже - "це нормально".

Український журналіст Юрій Бутусов опублікував відео, на якому знято, як в окупованому Сєвєродонецьку російські вояки блукають по квартирах у пошуках наживи.

"Російські вбивці та ґвалтівники мародерять постраждалі від обстрілів й залишені мирними українськими жителями квартири в районі Сєвєродонецька", - прокоментував відео Бутусов.

Увага! У відео ненормативна лексика! 18+ 

 

]]>"Правда життя": У Сєвєродонецьку люди дякують окупантам за безкоштовну миску супу.]]>

Ще одне відео з окупованого Сєвєродонецька. Автор відео хотів похвалити "волонтерів", які підгодовують голодних сєвєродончан, не розуміючи, наскільки жалюгідне моторошне видовище вийшло.

В окупованому Сєвєродонецьку "життя б'є ключем", на вулиці повно людей. Ось тільки збираються вони й спілкуються лише біля "точок видачі" їжі та ліків. Саме у таких місцях можна побачити скупчення людей, ]]>повідомляє Час Пік]]>.

Саме так, на думку російських пропагандистів та місцевих "почекунів" виглядає "звільнення" та "відродження". Голодні люди стоять за безкоштовними подачками й змушені дякувати за миску супу та кілька шматочків хліба...

"Смачно і точка?", "В окупованому Сєвєродонецьку пенсіонери зібралися, щоб поїсти. "Руський мир...", "Так х...ово до війни жили що тепер у новому житті за суп на вулиці спасибі кажемо!", "Дочекалися безкоштовної їжі, супер... Ось вона росія", "Вони цього хотіли, вони задоволені таким життям. Туга за Радянським Союзом, на превеликий жаль", "У мене таке враження, що ці двоногі із задоволенням дали себе перетворити на худобу", "Залишилася одна забава - отримати миску супу на вулиці та дочекатися потрібних ліків", "Це комунізм чи чекаємо? ...дочекалися світлого майбутнього!", "Ось вона правда життя у Сєвєродонецьку – жебрацтво та голод!", - коментують у мережі відео.

 

 

]]>СЄВЄРОДОНЄЦЬК | БОЛЮЧА ПРАВДА РЕАЛЬНОСТІ]]>

Мешканець Сєвєродонецька розповів блогеру про наболіле.

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет