Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 29.04.2024

29-04-2024
Категорія: 

На Лиманському напрямку Силам оборони вдалося покращити своє тактичне положення в районі Серебрянського лісництва, – про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

«Втім ворог продовжує наземний тиск уздовж усієї лінії фронту. На Куп’янському напрямку – це Стельмахівка. На Лиманському, крім території лісу, – Макіївка та Невське. Окупанти намагаються скористатися перевагою у повітрі та кількості артилерійських боєприпасів. Авіаційних ударів росіяни завдали по Білогорівці і Серебрянському лісу», – поінформував Артем Лисогор, очільник Луганщини.

Під вогонь мінометів та артилерії потрапили Греківка, Невське, Куземівка, Стельмахівка, Макіївка.

До звільнених Невського та Новолюбівки у неділю доставили речі, запити на які залишали селяни.

Загарбники посилюють усебічний тиск на школярів окупованої Луганщини. Днями навчальні заклади одержали документ від так званого «министерства образования и науки лнр» з рекомендаціями стосовно проведення виховної роботи зі старшокласниками на тему протидії ймовірній співпраці з українськими спецслужбами та «прозахідними організаціями».

Також на постійній основі проводитимуться моніторинги протестних настроїв учнів та вчителів. Тобто, посилять контроль за всіма напрямами. Тепер вже офіційно.

На виїзді з Рубіжного російські військові не лише ретельно оглядають і перевіряють документи, що підтверджують особистість.

Тепер із міста неможливо виїхати без відповідної довідки з військкомату.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02e2JtFrMKFLteXbwnCTyLVn3PHbx...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет