Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 30.04.2024

30-04-2024
Категорія: 

Як зазначив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор, 78 артилерійських та мінометних обстрілів здійснив противник по Куземівці, Стельмахівці, Макіївці та Греківці.

Уразити позиції українських військових намагався 31 безпілотник поблизу Невського та Куземівки.

«Атаки росіян відбиті в районі Стельмахівки, Невського, Твердохлібового, Серебрянського лісництва, Білогорівки. Загарбники намагаються тиснути по всіх напрямках. Застосовують велику кількість артилерії. Удари з повітря завдані по Стельмахівці і Серебрянському лісу», - додав Артем Лисогор.

Учора, 29 квітня, жительці звільненого Невського необхідно було дістатися пенсійного фонду для оформлення відповідних виплат. Її доставили до найближчого відділення, допомоги з оформленням і привезли додому. Поки що вона не евакуюється.

У чоловіків, які намагаються в’їхати до Сєвєродонецька, або виїхати звідти, російські загарбники перевіряють наявність військового обліку. Якщо необхідного документу немає – на місці видають повістку і оформлюють постановку. Відсутність паспорту рф вже не є перепоною для подальшої мобілізації.

У міністерстві енергетики рф заявили, що не збираються підтримувати вугледобувні підприємства так званої «лнр», які не є рентабельними і працюють лише за рахунок державної підтримки. Вони будуть ліквідовані.

Також готуватимуть до закриття шахти, які мають незначний прибуток. Зможуть вижити найбільш рентабельні. На кількість робочих місць і, відповідно, на рівень життя в цих регіонах окупантам все одно.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02VVogvAuob2W64RLzvj8mNQBHSWm...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет