Ви тут:

До Сєвєродонецької міської багатопрофільної лікарні передано медичну благодійну допомогу

03-05-2024
Категорія: 

2 травня у Запоріжжі директор КНП «Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня» Ігор Панов та президентка БФ "Благодійний інтернет фонд „Надай надію" Лариса Куриленко підписали Меморандум про співпрацю.

Цей благодійний фонд забезпечує допомогу особам, які цього потребують. Завдяки небайдужості та увазі до соціальних питань й добробуту громадян благодійний фонд надає ефективну підтримку населенню, що потребує медичної допомоги, забезпечуючи лікарню необхідними ресурсами.

Ігор Панов зауважив, що мета підписання Меморандуму - обʼєднання зусиль, спрямованих на захист громадян та забезпечення якісної медичної допомоги, у тому числі населення, що постраждало від тимчасової окупації та збройної агресії рф.

У рамках співпраці Благодійним інтернет фондом „Надай надію” передано гуманітарну допомогу до КНП «СМБЛ», а саме:

  •  рукавички нітрилові Mercator Medical Nitrylex Basic - 42500 шт;
  •  ковдри, рушники, простирадла двосторонні, що не промокають, пелюшки – загальна вага 1638 кг;
  •  матраси протипролежневі - 35 шт;
  •  стільці для душу.

Ігор Панов та Лариса Куриленко у рамках подальшої співпраці обговорили перспективи обміну досвідом лікарів КНП «СМБЛ» з колегами провідних клінік у країнах Європи.

«Пріоритетом має бути освіта лікарів та впровадження нових технологій для розвитку медицини. Окрім того, має посилитися роль професійних медичних асоціацій та обмін досвідом між фахівцями з інших країн», – наголосив Ігор Панов.

 

]]>https://www.facebook.com/knpsmbl/posts/pfbid0fK1ejsgpsybRZai3cJJ8BGQgYrg...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет