Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 23.04.2024

24-04-2024
Категорія: 

«Людям, що залишаються поблизу лінії фронту, допомагаємо, зокрема, й у відновленні їхніх будинків. Вчора, завдяки благодійникам, у Невському відремонтували пошкоджені вікна в чотирьох домоволодіннях. А ще – передали місцевим продукти харчування та засоби гігієни», – розповів Артем Лисогор, очільник Луганщини.

Минулої доби росіяни штурмували наші позиції не лише в Білогорівці, а й поблизу Греківки та Невського. Під удари авіації потрапили Білогорівка та Серебрянське лісництво.

Артилерією ворог вдарив по Стельмахівці, Куземівці, Греківці, Макіївці. 19 безпілотників окупанти застосували в районі Невського.

«російське військово-історичне суспільство» планує організувати у так званій «лнр» форум «Історія для майбутнього», до роботи якого долучаться федеральні технологи.

Подія має охопити якнайбільше представників молодів, педагогів та журналістів – майбутніх рупорів пропаганди.

Не в кожній школі на окупованих територіях вистачає вчителів російської мови. Звісно, що загарбники нашвидкуруч організовують курси підвищення кваліфікації, куди залучають викладачів української мови, або запрошують працювати до шкіл пенсіонерів. Відомо про багато випадків, коли уроки російської мови перетворюються на самостійні заняття.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0iCRdvWP2AAKUyJDTNEbYkK5hfxM6...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет