Ви тут:

У СДЮК "Юність" проходитимуть педагогічну практику студенти Дніпровського національного університету ім. О. Гончара

24-04-2024
Категорія: 

Директором Сєвєродонецького дитячо-юнацького комплексу «Юність» Рубеном Хачатуровим проводиться організаційна робота та пошук ефективних шляхів розширення роботи комплексу та залучення більшої кількості вихованців.

Так, керівником закладу було підписано угоду про співпрацю з Дніпровським національним університетом імені Олеся Гончара, метою якої є залучення студентів університету до проходження педагогічної практики в Сєвєродонецькому дитячо-юнацькому комплексі «Юність» та допомога студентської молоді в організації цікавого та різноманітного дозвілля дітей.

Значимість позашкільної освіти в умовах війни набуває нової ваги. Адже психологічний стан дітей під час війни погіршився, діти все частіше відчувають страх і тривожність, мають психологічні травми. Ось тому відвідування улюблених занять допомагає дітям долати негативний вплив у реаліях сьогодення.

Незважаючи на тимчасову окупацію Сєвєродонецька та повномасштабну війну, наразі Сєвєродонецький дитячо-юнацький комплекс «Юність» працює, не зупиняючись, хоча і не в таких масштабах, як до початку повномасштабного вторгнення. Зараз на базі культурного центру Гуманітарного хабу Сєвєродонецької міської військової адміністрації в м. Дніпро (проспект Калнишевського, 27-К) запроваджено діяльність гуртків “Впевнений старт” та «Українська мова» Сєвєродонецького дитячо-юнацького комплексу «Юність». А влітку в рамках організації літнього дозвілля дітей готується проведення різноманітних занять та розваг для дітей від 6 до 17 років на майданчику відпочинку Гуманітарного хабу Сєвєродонецької громади в м. Дніпро.

Завдяки злагодженій роботі колективу, комплексній організації управлінської діяльності керівника Сєвєродонецького дитячо-юнацького комплексу «Юність», роботі кваліфікованих педагогів, постійно знаходяться та вдосконалюються шляхи для ефективної масової гурткової роботи, творчого підходу до організації занять та створення умов для творчого, інтелектуального, духовного і фізичного розвитку вихованців.

За інформацією СДЮК "Юність": ]]>https://www.facebook.com/Ynistb/posts/pfbid031xPHgePNBM8A8qNySiG2AFxAZ24...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет