Ви тут:

Гуртківці культурного центру та працівники Гумхабу Сєвєродонецької громади у Дніпрі долучились до тихої акції «Ангели пам’яті»

20-02-2024
Категорія: 

Гуртківці культурного центру та працівники Гуманітарного хабу Сєвєродонецької громади у Дніпрі долучились до тихої акції «Ангели пам’яті».

Вихованці гуртків «Лісова пісня», «Уроки фортепіано», «Чарівний пензлик», «Юні туристи краєзнавці» та «Пішохідний туризм», «Англійська мова», «Впевнений старт» та «Українська мова» СДЮК Юність, а також зразкового хореографічного колективу «Гран-прі»разом з викладачами, працівниками міського Палацу культури та міських бібліотек  власноруч виготовили паперових янголяток і залучились до вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та всіх загиблих за Україну.

Малеча та більш дорослі діти з завзяттям узялися за підготовку, бо сьогодні кожен з них живе не вдома, не в своїй громаді. І кожен з них вже усвідомлює, що він – частина історії, безпосередній учасник подій.

Захід підтримали й працівники Гуманітарного хабу Сєвєродонецької громади у Дніпрі, Сєвєродонецького ЦНАПу, а також всі, хто не зміг втриматись осторонь.

Цьогоріч вдесяте Україна вшановуватиме пам’ять Героїв Небесної Сотні. Вдесяте в умовах війни з росією. Нині маємо десятки тисяч загиблих від російської зброї. Але щорічно 20 лютого згадуємо тих, які першими загинули за те, щоб Україна не зникла з мапи світу, щоб північний сусід не поглинув її. Імена Героїв Небесної Сотні стоять першими у мартирологу загиблих у російсько-українській війні. Адже сьогодні ми знаємо, що російська зброя була спрямована вперше проти громадян незалежної України не в лютому 2022 року, і навіть не навесні 2014, а у січні та лютому 2014 року, коли у середмісті Києва від вогнепальних поранень і газового отруєння гинули активісти Майдану.

 





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)