ЗВІТ Про результати базового відстеження регуляторного акту «Про затвердження Положення про порядок встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування, які розташовані на території м. Сєвєродонецька

27-08-2020

 

18.08.2020

 

         Відстежується результативність проекту регуляторного акту-рішення виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради від 17.09.2019 від 1004 «Про затвердження Положення про порядок встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування, які розташовані на території  м. Сєвєродонецька (у новій редакції)».

Виконавець заходів з відстеження: сектор торгівлі та з захисту прав споживачів Управління економічного розвитку військово-цивільної адміністрації міста Сєвєродонецьк.

Цілі прийняття регуляторного акту: спрощення порядку встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування населення, удосконалення правового регулювання господарських відносин між органами місцевої влади та суб’єктами господарювання, встановлення зручного для населення та суб’єкта господарювання режиму роботи.

Строк виконання заходів з відстеження: протягом липня 2020 р.

Тип відстеження: базове.

Методи одержання результатів відстеження: статистичні дані сектору торгівлі та з захисту прав споживачів Управління економічного розвитку військово-цивільної адміністрації міста Сєвєродонецька.

         На основі  даної інформації, були отримані показники результативності вказаного регуляторного акту:

  • кількість заяв від суб’єктів господарювання на погодження режиму роботи об’єктів  торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування, які   розташовані   на  території    м. Сєвєродонецьк
  • 47 заяв;
  • кількість рішень виконкому на погодження роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування, які розташовані на території м. Сєвєродонецьк - 47 рішень.