ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки та проекту документу державного планування

14-12-2023

Повна назва документа державного планування: проект Програми соціально-економічного і культурного розвитку Сєвєродонецької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Сєвєродонецька міська військова адміністрація Сєвєродонецького району Луганської області.

Передбачувана процедура громадського обговорення:

відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» управління економічного розвитку Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області оприлюднює для громадського обговорення Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту Програми соціально-економічного і культурного розвитку Сєвєродонецької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

Ознайомитись з повним текстом Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки можна за посиланням ]]>2022-2024 роки | СЄВЄРОДОНЕЦЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ СЄВЄРОДОНЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ (sed-rada.gov.ua)]]> та в Єдиному реєстрі стратегічної екологічної оцінки на Єдиній екологічній платформі «ЕкоСистема».

Пропозиції та зауваження до зазначеного документа просимо надавати до управління економічного розвитку Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області на ел. адресу: der_investatukr [dot] net та до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки протягом 10 днів з дня її оприлюднення.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.