Ви тут:

На Тернопільщині для ВПО з Луганської області влаштували подорож історично-культовими місцями

22-04-2024
Категорія: 

]]>Внутрішньо переміщені особи з Луганщини відвідали визначні місця, пов’язані з релігійним туризмом на Тернопільщині.]]>

Це стало можливим завдяки ]]>Департаменту культури та туризму Тернопільської ОВА]]>, що опікується організацією ознайомчих екскурсій для ВПО, які перебувають на території області.

Цього разу представники Луганщини дізналися про історію становлення Української греко-католицької церкви, побувавши в с. Заздрість де діє меморіальний музей-садиба Патріарха Йосифа Сліпого.

Також екскурсанти завітали до Марійського духовного центру "Зарваниця", який входить до переліку 20 найбільших паломницьких центрів Католицької церкви в світі.

Координатором цього цікавого та пізнавального культурного заходу для наших земляків виступив Гуманітарний хаб Сєвєродонецької міської військової адміністрації у місті Тернопіль.

Учасники екскурсії дякують ]]>Департаменту культури та туризму Тернопільської ОВА]]> за гостинність, цікаву і насичену програму та прекрасну організацію захоплюючої подорожі історичними і культовими місцями області.

 

Світлини ]]>Департаменту культури та туризму ТОДА]]> - ]]>https://www.facebook.com/kulturtoda/posts/pfbid02HrtAqLFbsHbugaL9mC8FRuD...]]> та учасників екскурсії.

 





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)