Ви тут:

Питання транспарентності напряму пов’язані з ефективністю використання бюджетних коштів, - Артем Лисогор на засіданні робочої групи «Прозорість і підзвітність»

27-05-2024
Категорія: 

]]>На засіданні робочої групи «Прозорість і підзвітність» Луганської обласної військової адміністрації проаналізовано державні закупівлі, процедури торгів за якими завершились у поточному році, а також закупівлі для потреб військових, що здійснюються за особливою процедурою.]]>

Зокрема, придбання 16 автомобілів Peugeot Landtrek для 111-ї бригади ТРО, кошти на закупівлю яких були виділені з бюджетів області, Сєвєродонецької, Лисичанської та Кремінської громад.

«Натепер вищим керівництвом держави на чолі з Президентом України Володимиром Зеленським ухвалено низку принципових рішень про забезпечення прозорості та підзвітності роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Адже під час війни питання транспарентності дуже міцно пов’язані з ефективністю використання бюджетних коштів. А це, у свою чергу, забезпечує обороноздатність країни», - зазначив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Наразі не зафіксовано жодного факту порушення чинного законодавства під час державних закупівель, які здійснюються місцевими органами влади Луганської області.

 

]]>https://loga.gov.ua/oda/press/news/pitannya_transparentnosti_napryamu_po...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет