Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 05.05.2024

05-05-2024
Категорія: 

«У переддень Великодня українські військові передали паски для кожного жителя наших деокупованих сіл. Їх доставили і роздали луганчанам у Невському та Новолюбівці представники Красноріченської військової адміністрації. Люди, що мешкають поблизу лінії фронту, теж мають відчути свято», – наголосив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Втім, безпекова ситуація на лінії бойового зіткнення залишається непростою. Окупанти атакували поблизу Стельмахівки, у Білогорівці та Серебрянському лісі.

Вогневе ураження артилерією та мінометами ворог завдав по Невському, Макіївці, Куземівці, Стельмахівці.

У районах Невського, Греківки та Куземівки намагалися вдарити 20 БПЛА росіян.

Нещодавно на рф набув чинності федеральний закон, який звільняє від кримінальної відповідальності особу, якщо та підпише контракт і вирушить на війну в Україну.

Уникнути покарання можна ще на етапі слідства та навіть у залі суду.

Вже декілька місяців у так званій «лнр» студентам Луганського художньо-промислового коледжу, серед яких значна кількість дітей-сиріт, систематично не виплачують стипендії.

До цього разу багатомісячна затримка теж неодноразово утворювалася. Про проблему відомо в окупаційних владних кабінетах, але, як зазвичай, загарбникам байдуже.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0CY9uWcPc5F5a6CUgisBzMdP6n6uM...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет