Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 14.03.2024

14-03-2024
Категорія: 

«Село, де ще залишаються десятки людей, знов потрапило під ворожий обстріл. На околицях Невського зафіксовано чотири вибухи. Тим не менш, туди, а також до Новолюбівки, вчора вдалося проїхати і роздати місцевим хліб, продукти харчування та медикаменти», – поінформував очільник Луганщини Артем Лисогор.

Минулої доби росіяни атакували і на Куп’янщині, і на Лиманщині, – зазначив Артем Лисогор.

Зокрема, бойові зіткнення відбулися поблизу Стельмахівки та Білогорівки. Українські воїни тримають на цих ділянках оборону.

Авіаційних ударів противник завдав по Надії та Білогорівці.

На окупованій території Луганщини продовжують збирати голоси за президента рф. Так, у Рубіжному це завдання вирішили спростити до мінімуму.

Аби не напружуватися із ретельним побудинковим обходом, «члени комісій» організували маршрутне таксі для голосування. Водій їздить містом, населення запрошують долучитися гучномовцем. Зупинка – за потреби.

Сотню дітей з окупованих територій росіяни обрали для участі у додатковій програмі «юнармії» – інноваційна-технічна зміна «юнтех».

У квітні підлітків віком від 14 до 17 років відправлять до табору у краснодарському краї, де навчатимуть керувати дронами.

У 17-річних одразу перевірять наявність обліку у «військкоматі».

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0bPPaFfk6YUSLvsT5cLJjJoCqFtvq...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет