Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 20.04.2024

20-04-2024
Категорія: 

«Минулої доби росіяни штурмували поблизу Твердохлібового, Кремінної та Білогорівки – наші оборонці зупинили ці намагання ворога. По Білогорівці було завдано авіаційного удару. Вогонь із артилерії окупанти відкрили по Греківці, Макіївці і Невському. Від мінометних обстрілів потерпали в Невському та Макіївці», – зазначив очільник Луганщини Артем Лисогор.

З міркувань безпеки організувати в селах Луганщини, що розташовані впритул до лінії фронту, постійну роботу вузьких спеціалістів не є можливим.

Але за першої потреби місцевим жителям допомагають дістатися до медичних закладів міст Донеччини.

Так, мешканців Новолюбівки і Невського вчора доправили до офтальмолога та хірурга, які надали селянам планову допомогу.

Ще для однієї людини вирішили питання із переоформленням пенсії.

До шкіл так званої «лнр» окупантами доставлено чергову порцію російської пропаганди. Відтепер педагоги мусять навчати малечу і молодь термінам зі «Словника основних термінів, що мають відношення до сфери державної політики щодо захисту традиційних російських духовно-моральних цінностей, культури та історичної пам’яті».

Там зібрані найважливіші, на думку «министерства просвещения», терміни, які мають донести поколінню майбутнього поточне значення виразів «іноземний агент», «громадянська ідентичність», «російське козацтво», «загроза національній безпеці» тощо. Ворогами дітей окупованої Луганщини стають борці з кремлівським загарбницьким режимом.

У Сєвєродонецьку рашисти оприлюднили чергове оголошення щодо націоналізації порожніх квартир ще у двох багатоповерхівках. У власників є 30 діб, аби звернутися з паспортом рф і документами на право власності російського зразка. Хоча вони, навіть при бажанні і можливості, навряд чи встигнуть все це оформити. Націоналізація по-російськи.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0JMPNukDe5u3hP3aKgCDHanFwoFmu...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет