Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 25.04.2024

25-04-2024
Категорія: 

«Окупанти намагалися просунутися в бік Невського. Їхня наземна активність також спостерігалася у Серебрянському лісі та Білогорівці. По цих районах била й ворожа авіація. Втім, прорвати нашу оборону противнику не вдалося. Під артилерійський вогонь потрапили Стельмахівка та Макіївка. Понад 20 безпілотників росіян було зафіксовано біля Невського та Куземівки», – поінформував Артем Лисогор, очільник Луганщини.

Також учора до Новолюбівки та Невського Красноріченською військовою адміністрацію доставлено тижневий запас хліба.

Загарбники продовжують готувати дітей та підлітків з окупованих територій до війни. Спеціальну програму на період майбутніх канікул розробило їхнє «министерство просвещения», де знайшли спосіб виховання покоління майбутнього «у правильному для росіян дусі». Правильному – це підготувати для фронту будь-кого, аби не росіянина.

Тож, у таборах відпочинку рф будуть організовані спеціальні зміни, де формуватимуть «соціально активну позицію патріота», вчитимуть відчувати «борг перед батьківщиною» і готуватимуть до діяльності у військово-патріотичному для росіян напрямку.

У Сватовому окупанти продовжують інспектувати житловий фонд для подальшої так званої «націоналізації». Наразі загарбниками виявлені понад 500 порожніх житлових приміщень. На власників чекатимуть лише місяць. Хоча всі розуміють, що це для загарбників суцільна формальність.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0GtkXr68ue19wwBCk6nvgBGJ99PHK...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет