Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 25.05.2024

25-05-2024
Категорія: 

«Ворог тисне на Куп’янській ділянці фронту. Штурми відбиті поблизу Нововодяного, Ковалівки, Коломийчихи, Стельмахівки, Новоєгорівки, Невського. Протягом доби на цьому напрямку знешкоджено вбитими та пораненими 56 окупантів. Уражено танк та самохідну гармату «Гіацинт». Також противника зупинено у Білогорівці та Серебрянському лісі», - наголосив Артем Лисогор, очільник Луганщини.

З артилерії та мінометів обстріляні Невське, Стельмахівка, Новолюбівка, Куземівка, Макіївка.

Стали відомими обставини, за яких луганчанам, що в окупації, дозволено перебувати у п’ятикілометровій особливій зоні, запровадженій на кордоні ростовської області із так званими «лнр» та «днр».

Тож, знаходження та пересування в особливій зоні можливі лише за наявності документів, що засвідчують особу. Крім того, у стометровій зоні заборонено перебувати без попереднього – за 12 годин – повідомлення прикордонного управління фсб рф.

Жителі захопленого росіянами Рубіжного скаржаться на низький рівень медичного обслуговування та відсутність медикаментів. Ще важче родинам з дітьми. Бо в місті немає жодного педіатра. Аби потрапити на прийом до терапевта, слід відстояти у загальній черзі, незалежно від віку.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02eQAYB9QZdJx8zx3PAyVfXmnRGAg...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет