Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 26.03.2024

26-03-2024
Категорія: 

«Узявши на Куп’янському напрямку оперативну паузу, росіяни спрямували атакуючі зусилля на Лиманський. Одна із найгарячіших ділянок – Білогорівка, де противник намагався знайти слабкі місця в нашій обороні, маючи підтримку артилерії та авіації. Авіаційного удару завдано по Макіївці, – зазначив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор. – Руйнування ще двох домогосподарств зафіксували в Невському. Це наслідки обстрілів села росіянами, що сталися раніше».

«Військкомати» так званої «лнр» збирають з підприємств списки найбільш важливих працівників з числа заброньованих. Зокрема, вчора і сьогодні відповідні документи необхідно подати в Довжанську.

Напередодні посилення примусової мобілізації загарбники розраховують, яку кількість чоловіків вони можуть призвати, не розшукуючи.

Тим, хто не увійде у подані списки, мають анулювати відстрочку.

Держслужбовців-колаборантів навчатимуть в російській академії народного господарства як правильно працювати на захоплених територіях.

Для відповідних курсів набирають групи по 50 осіб.

Вони мають знати, як діяти у разі виявлення політичної дестабілізації у кожному з окупованих регіонів, а також як протидіяти інформаційним атакам «з боку західних спецслужб», що «поширюються на населення». Тобто, посилювати російську пропаганду.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02kLgwYz4ZJfbKuBftgrWqcDp9t8k...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет