Ви тут:

Протягом січня в Гумхабі Сєвєродонецької МВА у Дніпрі переселенці з Луганщини отримали більше трьох тисяч продуктових наборів

02-02-2024
Категорія: 

Упродовж січня 2024 року переселенцям з Луганської області, які зареєстровані в Гуманітарному хабі Сєвєродонецької міської військової адміністрації у місті Дніпро (просп. Калнишевського, 27-К), видано 3222 продуктові набори, 203 пакунки підгузок та 76 гігієнічних дитячих наборів.

Одяг собі та рідним вибрали 117 ВПО. 

Нагадуємо, що при нашому гумхабі у Дніпрі працюють Управління соціального захисту населення та ЦНАП. Функціонує Цифровий хаб. Надаються послуги з пенсійних питань.

Представники обласної служби зайнятості, служби правопорядку та ювенальної поліції, медичних закладів громади, гуманітарних і правозахисних громадських організацій та волонтери також завжди готові надати кваліфіковану допомогу нашим переселенцям.

Активно діють дитячо-юнацькі творчі гуртки, музично-танцювальні колективи, клуб для спілкування людей елегантного віку.  Проводить заняття гурток "Впевнений старт" СДЮК "Юність" з підготовки дітей до школи. Є бібліотека та куточок читача. 

Більш докладно про роботу гуманітарних хабів Сєвєродонецької МВА у Дніпрі та Тернополі читайте за ]]>посиланням]]>.

 





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)