Ви тут:

Роботу Координаційного центру підтримки цивільного населення Луганщини відзначила Ірина Верещук під час Конгресу регіональних та місцевих влад при Президентові України

15-12-2023
Категорія: 

]]>Сьогодні Конгрес об’єднав майже дві тисячі учасників, серед яких представники державної влади, очільники військових адміністрацій, районних, сільських та селищних рад, а також наші міжнародні партнери.]]>

Тож спільно було напрацьовано чимало інструментів для вирішення нагальних проблемних питань з усіх регіонів країни. Сьогодні громади мають змогу прямої комунікації із Головнокомандувачем і це дозволяє ефективно вирішувати складні ситуації, формує діалог між самоврядуванням, владою і громадянами.

Серед питань порядку денного обговорили роботу Координаційних штабів підтримки цивільного населення в регіонах. Віце-прем’єр-міністр України - Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук відзначила роботу у цьому напрямі прифронтових областей, зокрема й Луганщини.

Наразі для внутрішньо переміщених луганчан надається цілий спектр адміністративних, юридичних, соціальних та медичних послуг по усій країні. Робота Координаційного штабу області зосереджена на забезпечені їх підтримки, вирішенні основних проблем та побудові ефективної комунікації між громадянами та органами державної влади.

Проте,  основна увага - підтримці обороноздатності країни.

Крім того, 2024 стане роком плідної роботи на шляху до Євроінтеграції. Це спільне завдання всіх – влади, Уряду та громад.

 

]]>https://loga.gov.ua/oda/press/news/robotu_koordinaciynogo_centru_pidtrim...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)