Ви тут:

Спортсмени ДЮСШ ВВС «САДКО» м. Сєвєродонецька показали гідний результат на Кубку України з підводного спорту

08-02-2024
Категорія: 

]]>З 1 по 4 лютого у м. Бровари Київської області проходив Кубок України з підводного спорту (плавання в ластах), на якому п’ятеро спортсменів ДЮСШ ВВС «САДКО» м. Сєвєродонецька представляли Луганську область та змогли показати гідний результат.]]>

Адміністрація ДЮСШ ВВС «САДКО»: "Вітаємо від щирого серця з успішним виступом, дякуємо за підтримку всім нашим вихованцям, що змогли прийняти участь у змаганнях та захистити престиж нашої школи та нашої багаторічної роботи:

  • Сущенка Володимира - майстра спорту України міжнародного класу;
  • Серебрякова Дмитра - майстра спорту України;
  • Шведова Єгора - майстра спорту України;
  • Ковальчук Вікторію - кандидата в майстри спорту України;
  • Корнилова Гліба - 1 розряд.

Попри відсутність власної спортивної бази школи, нележних умов для тренування та підготовки до змагань, наші спортсмени змогли гідно виступити на всіх дистанціях та здобути 3 медалі.

Найбільш успішно виступив Майстер спорту міжнародного класу Володимир Сущенко. Він зайняв перше місце і звання Переможця Кубка України на дистанції 400 м плавання в біластах з результатом 3.42.62 і завоював срібну медаль на дистанції 200 м плавання в біластах з результатом 1.40.87, поступившись лише 3 сотих секунди ЗМС Данилу Колодяжному з Києва.

Гарні результати показав наймолодший спортсмен команди Луганської області на цих змаганнях Гліб Корнілов, який виступав у категорії юнаків до 18 років. На дистанції 50 м пірнання він посів третє місце з результатом 17:77 і був четвертим на дистанції 50 м плавання в ластах.

Вікторія Ковальчук, на дистанції 200 м плавання в біластах, показала сьомий результат і принесла в скарбничку Луганщини залікові очки.

Бажаємо удачі та безперечних наступних успіхів та якісної підготовки до майбутніх стартів!

Вітаємо та дякуємо за роботу наших провідних тренерів-викладачів:

Золотова Олександра, ЗМС України,

Ковальчука Олега, МС України!"

Сєвєродонецька міська військова адміністрація вітає команду спортсменів, тренерів, а також керівництво та колектив ДЮСШ ВВС «САДКО» з високими досягненнями! 

 

За інформацією: ]]>https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02NZRu74AYSQTCwDe...]]>

 





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)