Ви тут:

В Сєвєродонецькій МВА відбулося засідання щодо діяльності комунальних підприємств громади

30-03-2024
Категорія: 

28 березня під головуванням першого заступника начальника Сєвєродонецької міської військової адміністрації Тетяни Верховської проведене засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, з питань легалізації зайнятості та оплати праці населення.

Захід відбувся в режимі онлайн-конференції за участі керівників структурних підрозділів Сєвєродонецької міської військової адміністрації та комунальних підприємств громади. 

Крім того, у роботі комісії взяли участь представники відділу контролю з питань праці східного напрямку управління інспекційної діяльності у Луганській області, Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області, Головного управління Державної податкової служби у Луганській області та Луганського обласного центру зайнятості.

Присутні обговорили питання діяльності комунальних підприємств у 2024 році та заслухали їх керівників.

Особливу увагу звернули на заборгованість до Пенсійного фонду України та досягли домовленості про її погашення упродовж квітня 2024 року.

Також розглянули питання взаємодії та обміну актуальною інформацією між державними органами виконавчої влади Луганської області.





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)