Ви тут:

Засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості…

03-01-2024
Категорія: 

Чергове засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, з питань легалізації зайнятості та оплати праці населення Сєвєродонецької міської  військової адміністрації (далі - Комісія) в режимі онлайн-конференції провела перший заступник начальника Сєвєродонецької МВА Тетяна Верховська.

До роботи комісії долучились керівники структурних підрозділів Сєвєродонецької МВА, представники управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Луганській області, фінансово-економічного управління ГУ ПФУ в Луганській області, управління інспекційної діяльності у Луганській області Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці, а також були керівники комунальних підприємств тощо.

Перший заступник начальника Сєвєродонецької МВА Тетяна Верховська з першого питання порядку денного щодо стану погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах (установах, організаціях) всіх форм власності, шляхи та обсяги її погашення протягом листопада-грудня 2023 року, порядку та правомірності відображення сум заборгованості по заробітній платі в бухгалтерському обліку підприємств, запросила доповісти керівників підприємств.

Начальник управління економічного розвитку Сєвєродонецької МВА  Сергій Карпеченко додав, що протягом 2023 року за результатами проведеної роботи з боржниками-підприємствами за більшістю підприємств відбулось скорочення заборгованості по заробітній платі, так, за період 2023 року вона зменшилась на понад 6,5 млн. грн за рахунок погашення заборгованості із заробітної плати та корегування даних по підприємствах, установах та організаціях.

Також Тетяна Верховська звернулась до членів тимчасової комісії надати пропозиції з розгляду нагальних питань у рамках повноважень та компетенції комісії на 2024 рік.





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)