Ви тут:

Звернення Олександра Стрюка з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

20-02-2024
Категорія: 

Сьогодні, 20 лютого, День Героїв Небесної Сотні. 

18-20 лютого 2014 року - трагічна історія сучасної України - масовий розстріл активістів Євромайдану в Києві проросійськи налаштованим режимом Януковича. 

Саме у ці дні Герої Небесної Сотні заради спасіння України, ціною власного життя показали іншим шлях до правди та свободи.

Своїм героїчним вчинком вони довели всьому Світу, що вільна й свідома українська нація є непоборною, а незалежна Україна - найвища цінність.

Сьогодні ми продовжуємо боротьбу за свободу, волю та незалежність України з російськими окупантами, які не можуть змиритися з демократичним та європейським вибором нашого народу.

Ми не зрадити ідеалам Майдану та Подвигу Героїв Небесної Сотні, стали сильнішими, загартованішими, боєздатнішими і боронемо Україну так само відважно і відчайдушно, як це робили Вони у 2014 році. А новітні Герої мужньо та відчайдушно нищать рашистів, щоб очистити всю українську землю від загарбників. 

Разом з усіма, хто не хоче жити у рабстві, з тисячами вдів і сиріт, матерями найкращих синів України, що полягли заради незалежності нашої держави, потерпілими і скаліченими, хто в евакуації та втратив свій дім - ми всі разом підтримуємо наших Захисників і Захисниць у боротьбі з російськими окупантами заради Перемоги нашої країни.

Вічна пам'ять Небесній сотні! Вічна пам'ять усім, хто віддав життя за вільну Україну!

Пам’ятаймо подвиг наших Героїв, шануймо їх мужність та відвагу!

Слава Україні! Героям Слава!

 

Начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації

Олександр СТРЮК





Рейтинг: 
Средняя: 5 (2 оценок)