Ви тут:

Для одинадцятикласників Луганщини замовили 1 355 свідоцтв про здобуття освіти, ще 2 220 – для дев’ятикласників

18-04-2024
Категорія: 

Про це було повідомлено під час наради з питань завершення 2023/2024 навчального року в закладах освіти області.

Відзначила успіхи школярів, які брали участь у міжнародних і всеукраїнських конкурсах чи олімпіадах, та висловила подяку педагогам за їх натхненну працю з навчання та виховання молодого покоління заступниця голови Луганської обласної державної адміністрації Катерина Безгинська.

Вона також наголосила на важливості збереження мережі навчальних закладів та розширенні доступу до якісної освіти дітей, в тому числі з тимчасово окупованих територій, організації літнього відпочинку та оздоровлення.

Тож, для випускників 9-х класів замовлено 2220 свідоцтв про здобуття базової середньої освіти. Із них 200 свідоцтв – з відзнакою.

Для випускників 11-х класів – 1 355 свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти. Із них 37 свідоцтв – з відзнакою для учнів, нагороджених срібною медаллю, та 100 свідоцтв – з відзнакою для учнів, нагороджених золотою медаллю.

Також розглянуті питання формування мережі закладів загальної середньої освіти, зокрема, ліцеїв у територіальних громадах для запровадження профільної середньої освіти та особливості формування обсягів освітньої субвенції.

Учасники наради проаналізували питання ліцензування освітньої діяльності закладів середньої освіти, особливостей вступної кампанії 2024 року в заклади вищої освіти України, умови вступу до магістратури Навчально-наукового інституту публічного управління і післядипломної освіти ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» в 2024 році.

 

]]>https://loga.gov.ua/oda/press/news/dlya_odinadcyatiklasnikiv_luganshchin...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет