Ви тут:

Представники місцевих органів влади Луганщини пройшли навчання на тему лідерства в умовах війни

09-04-2024
Категорія: 

У межах роботи Регіонального офісу міжнародного співробітництва Луганської області відбулося навчання для представників місцевих органів влади «Пост героїчне лідерство в умовах криз і війни». 

Навчання проводила авторка та тренерка Наталія Кривда – докторка філософських наук, професорка КНУ імені Тараса Шевченка, викладачка курсу «Лідерство: теорія і практика в Единбурзькій бізнес школі (Велика Британія) в Україні», експертка МКІП та УКФ.

Усі три дні були насиченими та багатими на обговорення, дискусії, формування навичок та отримання цікавої і корисної у роботі інформації. Зокрема говорили про:

  • менеджмент та лідерство;
  • особистість та самооцінку, які впливають на робочу поведінку;
  • стилі лідерства;
  • постановку цілей та їх виконання;
  • стратегічне лідерство в умовах невизначеності і криз;
  • організаційну культуру
  • гендер і етику в державній службі
  • розробку програми лідерства команди, підрозділу, департаменту, організації в цілому тощо.

Крім того, докторка наук з державного управління, професор кафедри глобальної та національної безпеки КНУ імені Тараса Шевченка, членкиня консультативно-дорадчих робочих груп при РНБО та Міністерстві оборони України Рена Марутян провела для учасників лекцію-тренінг «Протидія негативному впливу на осіб, що приймають рішення (ОПР)». Фахівці мали можливість визначити свій тип впливу і поведінки, дізнатися про управління поведінкою через емоції.

У межах тренінгу учасники також відвідали Національний заповідник «Софійський собор», де проаналізували розгортання художнього полотна собору як ілюстрації стратегічного, символічного та мотиваційного лідерства різних епох.

Захід організовано за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Швеції.

]]>https://www.congress.gov.ua/predstavnyky-mistsevykh-orhaniv-vlady-luhans...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет