Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 06.04.2024

06-04-2024
Категорія: 

«Із мінометів та артилерії противник відкрив вогонь по Невському. На території села сталися два вибухи. Ще один снаряд не розірвався. Будинок, куди влучили окупанти, вже був пошкоджений раніше. На щастя, цього разу обійшлося без постраждалих. Також росіяни вдарили по сусідній Макіївці – застосовували реактивні системи залпового вогню та міномети», – зазначив Артем Лисогор, очільник Луганщини, 6 квітня зранку.

Тим не менш, до Невського вдалося доставити речі, які замовили селяни раніше.

Окуповані території. Декілька тижнів тому у так званій «лнр» пообіцяли погасити усі борги перед шахтарями і навіть анонсували виділення необхідної суми коштів.

Та гроші гірники досі не одержали. Вони не мають підтримки профспілок та керівництва – вже були випадки, коли перелік прізвищ зі страйкарями опинявся у військкоматах і, навіть попри броню, люди зникали.

Примусова мобілізація у Довжанську – місто патрулюють групи по шість озброєних осіб, які перевіряють кожний будинок. І приватні оселі, і багатоповерхівки.

По двоє заходять до під’їзду і, маючи точні адреси чоловіків, проводять поквартирний рейд. Інші четверо чекають на подвір’ї. У разі відмови відчинити двері погрожують відкрити вогонь.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0247CjFsbWaytHGbLZWu3RHrwYX4c...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет