Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 14.04.2024

14-04-2024
Категорія: 

«І на Лиманському, і на Куп’янському напрямках ворог узяв оперативну паузу. Усі його атаки були зосереджені на Білогорівці, де наші захисники мужньо тримають оборону, не дають загарбникам просунутися уперед, – каже начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор. – Втім, росіяни продовжують бити по селах, де ще живуть цивільні. Макіївка і Невське опинилися під ударами артилерії і мінометів. Також на Невське рушили БПЛА противника».

Згідно з «законодавством» рф, із 1 липня 2024 року людину без російського паспорта на території так званої «лнр» можуть визнати іноземним громадянином і на неї очікує депортація, якщо вона становитиме загрозу для окупантів.

Наразі росіяни знайшли метод, як депортувати тих, в кого паспорт рф вже є. Відповідний «законопроект» вже на розгляді. У разі ухвалення, населення на окупованій території позбавлятимуть громадянства рф за порушення «присяги».

Ураховуючи широке трактування обов’язків, викладених в її тексті, залишити без громадянства можна буде за що завгодно. Нововведення стосуватимуться виключно осіб із захоплених територій.

Навколо Сєвєродонецька знов палають ліси – вдруге за місяць. Небезпечно поблизу Боровеньок, Олександрівки, Пурдовки. Представники окупаційної влади не готові до такого розвитку подій, тому віддають перевагу власній бездіяльності.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0RdoqZ24C9F4kQ3WJgpJAKV93wmST...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет