Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 15.04.2024

15-04-2024
Категорія: 

«Противник обстріляв Невське з мінометів, ствольної та реактивної артилерії. На околиці села пролунало сім вибухів. На щастя, постраждалих та нових руйнувань немає. Також під вогнем ворога опинилася Макіївка», – поінформував очільник Луганщини Артем Лисогор.

Авіаційних ударів росіяни завдали по Білогорівці та Серебрянському лісу.

Атакували загарбники знов в бік Білогорівки. На Лиманському та Куп’янському напрямках цієї доби бойових зіткнень не зафіксовано.

Рашисти охоплюють стовідсотковим військовим обліком всіх чоловіків в Сєвєродонецьку. Процедура обов’язкова навіть для тих, кому під час цієї хвилі мобілізації нічого не загрожує. До них черга дійде пізніше.

Можливо, вони ще цього не розуміють.

У жовтні окупаційні адміністрації міст та районів так званої «лнр» відзвітували про отримання 1 674 контейнерів для сміття, 233 бункерів, 43 одиниць спецтехніки. Казали, що самостійно вони закупити це не були спроможними.

Втім, вже за кілька тижнів місцеве населення почало скаржитися, що не бачить переданого на вулицях населених пунктів. Кожного наступного місяця ситуація лише погіршується. Міста втопають у смітті, яке не забирають регулярно. Навіть у Луганську. Ніяких позитивних змін не відбулося.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02UB8bVCJ15iAYn35AtpSqRXSMG5n...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет