Ви тут:

Забили вікна краденими матрацами: як виживають в окупованому Сєвєродонецьку (+ВІДЕО)

15-02-2024
Категорія: 

]]>Сєвєродонецьк онлайн: У мережі з’явилося раніше неопубліковане відео про жителів будинку по вул. Вілєсова, 43 у тимчасово окупованому рашистами Сєвєродонецьку. Мешканці показали, як виживають у холодних квартирах з розбитими вікнами та стінами.]]>

Відео зняла російська пропагандистка мар'яна наумова восени 2023 року.

На кадрах місцеві жителі розповідають, що у них є світло, але немає води та газу, не вивозять сміття. Жити у домі страшно через обвали, але люди зізнаються, що звикли. У будинку № 43 на момент інтерв’ю, за їхніми словами, нібито мешкало 67 осіб.

Господарі однієї з квартир запросили пропагандистку всередину. Розповіли, що гріються від тепловентилятора та електропічки.

“Зимою так само. Холодно. Вдягнені спали. Ось п’ять днів не було світла й спали повністю вдягнені: дві кофти, двоє штанів, шапка та дві ковдри зверху”, - каже жінка на відео.

Вона додала, що їхня квартира більш-менш вціліла: розбиті кілька вікон та в одній з кімнат - дірка у стінці.

Вікна люди забили матрацами та завішали ковдрами й плівкою. Місцева влада нічим не допомогла. Поліетилен господарі квартири купляли, а матраци, зізнались вони, вкрали на якомусь складі.

У лютому наумова знову навідалась у цю квартиру, але, за її словами, вдома господарів не було, а вхідні двері були забиті.

 

 

За інформацією: Сєвєродонецьк онлайн - https://sd.ua/news/23911





Рейтинг: 
Голосов пока нет