Ви тут:

До уваги! По Україні вже працюють 12 596 Пунктів Незламності, ще понад 700 готові до відкриття у разі необхідності

07-01-2024
Категорія: 

]]>Під час засідання Координаційного штабу з питань розгортання та організації роботи Пунктів Незламності команда Міністерства провела перевірку статусу готовності Пунктів Незламності до прийому населення.]]>

«Ми системно працюємо над тим, аби у випадку кризових ситуацій люди могли вільно скористатися Пунктами Незламності, знайти світло, воду, тепло та доступ до інтернету. 7-9 січня у низці областей України очікується приріст снігового покриву до 30 см, ожеледь, налипання мокрого снігу, в окремих областях зниження нічної температури до 25° морозу. Така потреба може виникнути найближчим часом, адже прогнозуються похолодання. Ми збираємося, аби розуміти наскільки готові пункти, які вже працюють. Перевіряємо наявність всього функціоналу та комплектацію», – прокоментував Віце-прем’єр-міністр з відновлення — Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

По Україні вже працюють 12 596 Пунктів Незламності, ще понад 700 готові до відкриття у разі необхідності.

У]]> застосунку Дія доступна карта Пунктів Незламності]]>. ЇЇ можна завантажити і тоді вона буде доступна в офлайн форматі, навіть коли буде відсутній зв’язок та інтернет. З міркувань безпеки геолокації пунктів не відображаються в Херсонській, Донецькій, Запорізькій, Луганській та частково Харківській, Чернігівській, Дніпропетровській і Миколаївській областях.

]]>Нагадуємо, що на базі Гуманітарних хабів Сєвєродонецької міської військової адміністрації у Дніпрі та Тернополі працюють пункти обігріву.]]>

Вони забезпечені генераторами, обігрівачами, термоподоми, мікрохвильовками, медаптечками та питною і технічною водою.

У пунктах обігріву є доступ до мобільного та Інтернет-зв’язку, живлення для мобільних пристроїв.

«Наші громадяни потребують допомоги. Ми намагаємось задовольнити їх потреби у спілкуванні, наданні послуг, а наразі й у можливості знайти прихисток і обігрів, у тому числі у разі блекауту. Пункти обладнані всім мінімально необхідним для того, щоб люди могли зігрітися, підзарядити гаджети та за потреби отримати іншу допомогу», - повідомив начальник Сєвєродонецької міської ВА Олександр Стрюк.

Гуманітарні хаби Сєвєродонецької міської військової адміністрації знаходяться:

- м.Дніпро, проспект Петра Калнишевського, 27К (ПК Металург), графік роботи: з 10.00 до 15.00 з понеділка по п`ятницю.

- м.Тернопіль, вул. Грушевського, 5а, графік роботи: з 10.00 до 15.00 з понеділка по п`ятницю.

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет