Ви тут:

Гайд безбар’єрних подій

15-04-2024
Категорія: 

Успіх будь-якого івенту – у зручності й комфорті його учасників та гостей. Забезпечити це легко, якщо у фокусі підходів і рішень при його організації буде безбар’єрність – починаючи від запрошень і вибору локації до налаштування освітлення, облаштування різних зон і підготовки персоналу.

Гайд безбар’єрних подій дає зрозумілі і, що дуже важливо, цілком реальні для втілення поради, як зробити будь-який захід – онлайн або офлайн – з повагою і (!) увагою до всіх його учасників.

Гайд безбар’єрних подій створено у межах ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів». При підготовці цього гайду використовувались матеріали з ]]>«Довідника безбар’єрності»]]> та ]]>Альбому безбар’єрних рішень.]]>

Проєкт доступний у двох форматах – ]]>книги]]>, яку можна завантажувати, та у форматі розділу «Довідника безбар’єрності» – ]]>тут.]]>

Проєкт реалізовано громадською організацією «Безбар’єрність» за підтримки спільноти «Бізнес без бар’єрів», зокрема компанії ДТЕК, у співпраці з командою київського проєкту «Кураж».

 

Джерело: ГО "Безбар'єрність" -  ]]>https://bbu.org.ua/gaid-bezbar-iernih-podii/]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет