Ви тут:

З бюджету громади ще 51 мешканцю Сєвєродонецької МТГ виплачено матеріальну допомогу на лікування

15-04-2024
Категорія: 

51 мешканцю Сєвєродонецької громади виплачено минулого тижня одноразову грошову допомогу на лікування на загальну суму 177 000 грн.

Така допомога мешканцям Сєвєродонецької міської територіальної громади, які опинились в складних життєвих обставинах, передбачена заходами Комплексної цільової програми Сєвєродонецької міської територіальної громади «Турбота» на 2024 рік.

У Порядку зазначається, що допомога надається у вигляді відшкодування витрат, понесених людиною внаслідок лікування тяжкої хвороби, отриманого поранення, проведення медичних операцій тощо.

Звертайтесь з питань надання одноразової грошової допомоги мешканцям територіальної громади, які опинилися в складних життєвих обставинах, відповідно до Комплексної цільової програми Сєвєродонецької міської територіальної громади «Турбота», за телефонами:

  • 099-035-4349
  • 095-572-3467

Для консультацій зі спеціалістами Управління соцзахисту населення Сєвєродонецької МВА звертатись за телефонами: https://sed-rada.gov.ua/upravlinnya-soczahistu-naselennya/telefoni-garyachih-liniy-uszn-sievierodoneckoyi-miskoyi-va

 

За даними Управління соціального захисту населення СМВА





Рейтинг: 
Голосов пока нет