Ви тут:

«Подаруй світло Харкову» – громади Луганщини передають сусідам 43 генератори

18-04-2024
Категорія: 

Очільник Луганщини Артем Лисогор сьогодні зустрівся з колегою з Харківщини Олегом Синєгубовим. Вони обговорили першочергові питання, вирішення яких потребує цей прифронтовий регіон і безпосередньо Харків.

«Противник обстрілює це місто по декілька разів на добу, застосовуючи ракети та потужні авіаційні снаряди. Б’є по критичній інфраструктурі. Але ми зробимо усе залежне, щоб запобігти гуманітарній катастрофі для сотень тисяч харків’ян. Тому разом із начальниками місцевих військових адміністрацій Луганщини вирішили надати сусідам 43 генератори різних потужностей. Зокрема, сьогодні передали обладнання від Сєвєродонецької громади. Воно функціонуватиме для підтримки систем життєзабезпечення. Вистоїмо! І переможемо разом!» – наголосив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Генератори мають потужності від декількох до 400 кВт.

До ініціативи, крім Сєвєродонецької громади, доєдналися Рубіжанська, Старобільська, Лисичанська, Кремінська, Щастинська міські, Чмирівська сільська, Біловодська селищна громади та Щастинська РДА.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0bWBS1NpWvaq52XMJpW4WTzrwvXjk...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет