Ви тут:

Стартує національна освітня програма «Світанок» з виходу на міжнародний ринок

18-04-2024
Категорія: 

З метою сприяння розвитку українського експорту та підтримки місцевих підприємців у розширенні присутності на міжнародному ринку створено нову національну освітню програму «Світанок». Ініціатива покликана підсилити спроможність українських компаній з незначним експортним досвідом шляхом надання актуальних знань, інструментів та експертних консультацій.

Навчальна програма

Навчання проходитиме в офлайн та онлайн-форматах з 7 до 28 травня 2024 року та передбачає 12 онлайн-лекцій та 5 групових офлайн і онлайн-зустрічей на базі 10 центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес у Бучі, Одесі, Ужгороді, Кременчуці, Кривому Розі, Полтаві, Луцьку, Тернополі, Рівному, КНУ ім. Т. Шевченка в Києві. 

Серед основних тем навчання:

  • Можливості та виклики для українських компаній на міжнародному ринку
  • Методи дослідження ринку
  • Особливості законодавства та регулювання експорту
  • Маркетингові інструменти для просування продукту на глобальному ринку
  • Вибір оптимальної стратегії впровадження інновацій на світовому ринку
  • Ведення торговельних переговорів та укладання угод

Спікерами та менторами освітньої Програми стануть експерти та практики, які просувають та масштабують продукти на міжнародних майданчиках. Кожен модуль складатиметься з теоретично-практичних тренінгів, домашніх завдань та фідбек-сесій.

За результатами навчання та загальним рейтингом проходження освітнього компонента, 20 учасників отримають розроблені комплексні плани розширення експортних можливостей та рекомендації щодо покращення бізнес-стратегії з виходу на міжнародний ринок. 

 

Для кого?

Для участі у Програмі буде відібрано 100 представників мікро, малого  та середнього бізнесу, які хочуть розширити географію експорту та базу іноземних партнерів.  Подати заявку на участь можуть:

  • експортні менеджери керівники компаній, які відповідають за зовнішньоекономічну діяльність;
  • представники компаній, що планують розпочати або розширити експортну діяльність у 2024 році або мають досвід експорту та є чинними експортерами з незначним досвідом з-поміж ММСБ всіх галузей виробництва.

 

Як взяти участь?

Для участі в освітній програмі потрібно заповнити аплікаційну форму. Дедлайн подання заявки — 29 квітня 2024 року. До 3 травня 2024 року всі зареєстровані претенденти отримають e-mail лист з інформацією щодо участі надалі. 

Ознайомитись з подробицями ініціативи можна на ]]>офіційній сторінці]]> національної освітньої програми «Світанок». За отриманням додаткової інформації — звертатись на електронну адресу infoatsvitanok [dot] net [dot] ua.

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за ]]>посиланням]]>.

 

]]>https://business.diia.gov.ua/cases/iniciativi/startue-nacionalna-osvitna...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет