Ви тут:

Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв дякує благодійникам за допомогу

10-04-2024
Категорія: 

Відомий вислів «Тільки сильні люди здатні на щиру, діяльну допомогу» в наш час підтверджується діями дійсно щирих, сильних, мудрих, милосердних людей, якими є керівник оперного театру Opera pa Skaret Стен Ніклассен та солістка Національної опери України Ксенія Бахрітдінова-Кравчук.
Ці музиканти-люди з великою душею, другий рік поспіль продовжують свою шляхетну місію допомагають колегам, музикантам, які опинилися у біді.

Колектив Сєвєродонецького фахового коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва висловлює щиру вдячність солістці Національної опери України Ксенії Бахрітдіновій-Кравчук та керівнику оперного театру Opera pa Skaret Стену Ніклассену за щедру підтримку та допомогу нашому колективу в важкі часи воєнних дій.

Завдяки щедрій допомозі коледжу вдалося придбати музичні інструменти та цифрову техніку для продовження навчання студентів у дистанційному форматі, який потребує певної технічної оснащеності.

Усі закупівлі здійснювалися в межах України під контролем модераторки цієй благодійної допомоги Ксенії Бахритдінової-Кравчук.

Висловлюємо нашу глибоку вдячність за постійну підтримку, яка супроводжує нас вже два роки та відіграє важливу роль у продовженні роботи нашого закладу.

Шановні Ксенія та Стен!
Передаємо Вам слова вдячності
від студентів та викладачів нашого коледжу

]]>]]>]]>]]>   Музика – це мій всесвіт, а інструмент – втілення моїх мрій! Завдяки підтримці волонтерів мої задуми збуваються, мої музичні прагнення реалізуються в житті – щоденне музикування, проведення ефективних уроків на дистанційному навчанні, участь в обласних та Міжнародних конкурсах! Щиро дякую за сучасне цифрове фортепіано! Приємно знати, що такі чуйні, щедрі душею і небайдужі люди є поруч! Бажаю добра, благополуччя, гармонії і щастя!

   Бондарчук Віолетта – викладач фортепіано.

]]>]]>
]]>]]>   Висловлюємо нашу глибоку вдячність за вашу щедрість та підтримку у вигляді придбання музичних інструментів для нашого колективу. Ваш внесок має величезне значення для нас, тому що він дозволяє нам продовжувати наш творчий, професійний розвиток. Завдяки вашій допомозі ми покращуємо наш музичний потенціал, розширюємо нашу слухацьку аудиторію, беремо участь у різноманітних музичних заходах. Ми зобов'язуємось використовувати ці інструменти з максимальною ретельністю та повагою до вашого щедрого внеску. Ваша підтримка надихає нас на нові здобутки та допомагає нам реалізовувати наші творчі амбіції. Ще раз, дякую за ваше добре серце і щедрість. Ми щиро цінуємо вашу підтримку та сподіваємось на довгострокове партнерство у нашій творчій подорожі.

   Пасічник Наталія – методист Коледжу

]]>]]>]]>]]>   Шановні благодійники! Вдячна усім вам за розуміння наших проблем і таку необхідну нам сьогодні підтримку. Це свідчення вашого небайдужого ставлення до проблем навчання в Україні і розуміння непересічної важливості збереження культурних навчальних закладів. Завдяки наданим мені гаджетам, дистанційне навчання моїх студентів стане яскравішим та полегшить мені викладання таких дисциплін як музична література та аналіз музичних творів. Дякую за допомогу, нехай добро повернеться вам у сто крат більше.

   Вірютіна Юлія – викладач теорії музики.

]]>]]>   Хочу висловити щирі слова вдячності за надану допомогу у вигляді ноутбука для ефективної роботи під час дистанційного навчання зі студентами у такий нелегкий час! Мені дуже важлива ваша підтримка та увага, бо саме завдяки таким людям відчуваю себе захищеною та в безпеці! Безмежно дякую, навзаєм бажаю, щоб завжди Вас оточували приємні позитивні люди, здоров’я та злагоди вашій родині!

   Булах Анжеліка – заступник директора з навчально-виховної роботи.

]]>]]>]]>]]>   Вельмишановний пане Стен!

   Музичний інструмент для викладача-музиканта - це як телескоп для астронома: завдяки йому можна досліджувати закони музики та її таємниці і передавати їх від педагога до студента, від серця до серця. Своєю спонсорською допомогою ви даєте можливість нам більш якісно досягти успіхів у професійному розвитку наших юних музикантів, а значить, створювати й поширювати українське музичне середовище, що давно вже стало частиною загальноєвропейського музичного світу.

   Ми дуже радіємо з того, що знайшли в вас справжніх шанувальників музики і просто щирих людей з великим серцем. Нехай Господь вас береже і дає сили для добрих справ!

   Анатолій та Валентина Даниш– викладачі Коледжу.

]]>]]>]]>]]>   Велике дякую за допомогу у роботі з дистанційним навчанням нам, викладачам Сєвєродонецького фаховому коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва!
Ви неймовірно покращили формування роботи у дистанційному навчанні для викладачів та студентів! Безмежна вдячність від викладача спеціалізації «Хорове диригування та спів» Сідорової Любові.

]]>]]>   ]]>]]>   ]]>]]>   ]]>]]>

 

]]>]]>   ]]>]]>   ]]>]]>

 

]]>]]>   ]]>]]>   ]]>]]>   ]]>]]>

 

]]>]]>   ]]>]]>   ]]>]]>

 

Сєвєродонецький фаховий коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф'єва

]]>https://www.sevmuz.lg.ua/node/1126]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (2 оценок)