Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 10.04.2024

10-04-2024
Категорія: 

«Протягом доби росіяни застосовували авіацію вздовж лінії фронту. Зокрема, завдали удари по Новоселівському та Твердохлібовому. Щонайменше вісім ворожих БПЛА спробували уразити позиції наших військових в районі Невського», – поінформував очільник Луганщини Артем Лисогор.

Із різного типу озброєння загарбники відкривали вогонь по Невському та Макіївці. Зокрема, зі ствольної, реактивної артилерії, мінометів.

Штурми противника відбито поблизу Андріївки на Куп’янському напрямку та Білогорівки – на Бахмутському.

Окупанти тиснуть на ветеранів Другої світової війни, які мешкають на території так званої «лнр» і не є власниками паспортів рф. Збираються позбавити пільг. Мотивують тим, що літні люди не мають посвідчення ветерана російського зразка. Отримати його можна, лише маючи відповідний паспорт. Дивно, що зміст виданого в Україні посвідчення поки не змушують перекладати на російську.

До речі, для заміни документу майже 100-річним людям потрібно особисто з’явитися до органу соціального захисту. Виїзні прийоми не передбачені.

Особи, які взялися за показову відбудову Рубіжного, ще у грудні демонтували декілька пошкоджених дахів багатоповерхівок. Містяни сподівалися на скоріше завершення ремонтів. Але «вистава» триває вже близько чотирьох місяців – робітники зникли, квартири залиті з останнього до першого поверху наслідками опадів.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid08w185jxsYGFe7MU3mNgTGnktS9sP...]]>

 

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет