Ви тут:

Сєвєродонецький ЦНАП розширив кількість адмінпослуг до 32-х

10-04-2024
Категорія: 

Наразі Центр надання адміністративних послуг Сєвєродонецької міської територіальної громади тимчасово розміщений у гуманітарному хабі міста Дніпра просп. Калнишевського, буд. 27К (Палац культури «Металург»).

Також адміністратори ЦНАПу здійснюють прийом заявників на віддалених робочих місцях у гуманітарних хабах Луганської області в містах: Київ, Тернопіль, Харків, Рівне, Черкаси.

У ЦНАПі можна отримати 32 адміністративні послуги з них:

  • подання інформаційного повідомлення про пошкоджені /зруйновані об’єкти нерухомого майна до Єдиного порталу державних послуг ДІЯ;
  • подання заяви для внесення інформації до Державного реєстру пошкодженого та знищеного майна
  •  реєстрація/зняття осіб із задекларованого/зареєстрованого місця проживання;
  • видача витягу з реєстру територіальної громади;
  • прийняття заяв про надання грошової допомоги мешканцям Сєвєродонецької територіальної громади, в межах Комплексної цільової програми «Турбота»;
  • 9 послуг Міністерства у справах ветеранів України;
  • 2 адміністративні послуги УЖКГ (Прийом заяв щодо зміни складу сім’ї заявника, який перебуває на квартирному обліку та зняття з квартирного обліку);
  • 9 адміністративних послуг УСЗН.

 

Повністю з переліком адміністративних послуг можна ознайомитися на сайті Сєвєродонецької міської військової адміністрації: ]]>розпорядження начальника СМВА від 15.03.2024 №236ВА]]>.

Щопонеділка у ЦНАПі фахівцем з житлових питань надаються консультації та роз’яснення мешканцям громади щодо квартирного обліку, щодо відновлення втрачених правовстановлюючих документів на житло, щодо отримання інформації стосовно приватизації житла, надаються роз’яснення з актуальних питань розрахунків за житлово-комунальні послуги та наявної державної допомоги в умовах воєнного стану з цього питання тощо.

Щотижня з середи по п’ятницю у ЦНАПі мешканці Луганщини можуть отримати консультацію фахівця Сєвєродонецького відділу Головного Управління Пенсійного фонду України в Луганській області з питань пенсійного забезпечення. (На кінець минулого року пенсійники звітують про надані 444 консультації, за 1 квартал 2024 року вже надано 224 консультації).

Також у приміщенні  ЦНАПу облаштовано місця самообслуговування для громадян, які дають можливість скористатися сервісами, що доступні на Єдиному порталі державних послуг «Дія», адміністраторами надається допомога при поданні декларацій (НАЗК) та  при роботі з іншими програмними продуктами.

 

З березня по грудень 2023 року через ЦНАП було надано 2780 адміністративні послуги (2452 – ЦНАП, 328 – віддалені робочі місця) та надано 4316 консультацій.

За 1 квартал 2024 року через ЦНАП було надано 1753 адміністративні послуги  (1550 – ЦНАП Дніпро, віддалені робочі місця – 203) та надано 1685 консультацій.





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)