Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 13.04.2024

13-04-2024
Категорія: 

«Бойові дії точилися в районі Білогорівки. Там наші бійці щодоби відбивають по декілька атак росіян. На інших ділянках лінії зіткнення ворог безперервно застосовує міномети та артилерію. Зокрема, поблизу Макіївки та Невського. По Невському завдано удар з реактивної систем залпового вогню. Також окупанти задіяли там щонайменше 17 БПЛА», – зазначив Артем Лисогор, очільник Луганщини.

Ще один випадок руйнування житла поліцейські зафіксували у Новолюбівці – це наслідки обстрілів, що сталися у 2024 році.

99 відсотків коштів, які мали забезпечити отримання ліків за пільговими рецептами, зокрема, безкоштовно, у так званій «лнр» минулоріч не використали. Бо – не схотіли. Через бездіяльність місцевого «мінздраву» населення, яке упродовж багатьох років ставало учасником програми реімбурсації, вимушено було купувати необхідні для життя медичні препарати за власний рахунок. Вибору їм не залишили.

Виш, який загарбники називають Луганським державним педагогічним університетом, що діє на окупованій території, проводить безкоштовне профнавчання за напрямами «російська мова та література» та «Дошкільна освіта».

Туди направляють, зокрема, педагогів, які мають диплом про освіту «Українська мова та література», а також тих, в кого не дійсні курси підвищення кваліфікації після 2014 року.

Кадри для пропаганди серед школярів там готові штампувати за 256 годин. Саме стільки тривають ці курси.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0guwNkzhKFqkFyFyoej57CWPKWJep...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет