Ви тут:

Уряд оновив виплати військовослужбовцям та поліцейським, збільшивши їх до 170 000 гривень

13-04-2024
Категорія: 

]]>12 квітня на засіданні Кабінету Міністрів була підтримана пропозиція Міністерства оборони України про оновлення розміру грошових виплат військовослужбовцям та поліцейським.]]>

Загальна сума виплат тепер складатиметься з базової суми у 100 000 гривень та додаткової винагороди у 70 000 гривень, сумарно – 170 000 гривень.

Відповідно до Постанови уряду, військовослужбовці, які беруть участь у бойових діях, отримуватимуть додаткову грошову винагороду у розмірі 70 тисяч гривень за кожні 30 днів.

Ці кошти будуть виплачуватися військовослужбовцям, які виконують завдання на лінії бойового зіткнення, а також на території ворога.

«Це рішення не лише про мотивацію, але й про справедливість. Винагорода стане додатковим стимулом для наших захисників, які знаходяться на вістрі бойових дій. Вдячний колегам за розуміння і підтримку», – зазначив міністр оборони України Рустем Умєров.

 

Джерело: ]]>Міністерство оборони України]]> - ]]>https://www.mil.gov.ua/news/2024/04/12/triad-onovyv-vyplaty-viyskovosluz...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)