Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 16.04.2024

16-04-2024
Категорія: 

«Найгарячішою ділянкою фронту у нашій зоні відповідальності залишається Білогорівка. Саме там останніми днями ворог завдає найбільшого тиску. Поновилися атаки росіян і в бік Тернів, що південніше Невського. Це село обстріляне з усіх наявних видів озброєння. Макіївка – з артилерії та мінометів. В районі обидвох населених пунктів намагалися виконати завдання БПЛА загарбників», – зазначив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Він повідомив, що вчора жителям Новолюбівки і Невського Красноріченською військовою адміністрацією завезено матеріали, за допомоги яких вони зможуть відновити пошкоджені покрівлі будинків.

Аби влаштуватися на будь-яку роботу в окупованому Сєвєродонецьку, чоловіки повинні пройти медичний огляд при військкоматі. Незалежно від того, стали вони на військовий облік раніше, чи ні. Їх заспокоюють, ніби просто створюється відповідний реєстр. Далі – очікування.

Масштабну проблему, яка виникла через нерегулярне вивезення сміття з кварталів міст захопленої Луганщини, там збираються вирішити до кінця 2025 року. У так званому «міністерстві природних ресурсів та екології» запевнили, що населенню необхідно зачекати ще 1,5 роки, поки з росії доїде обіцяна техніка та обладнання.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0hyCxFdfHRpfFMuYyNRi9PacNfmzG...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет